O nama - grafička i izdavačka delatnost

Na inicijativu direktora, osnivača i vlasnika, gospodina Radovana Gavrilovića 1997. godine, osnovano je Grafičko izdavačko preduzeće "ZAPIS", koji se sa aspekta privatnog preduzetništva nadovezuje na rad agencije “Eko-komerc Gavrilović” osnovane početkom 1987. god. Iako novo, na konkurentnom i plodnom grafičkom tržištu, gospodin Gavrilović je imao jasnu ideju vodilju: što bolji kvalitet, ekonomičnost i brzina proizvodnje, a samim tim će obezbediti i zadovoljnijeg kupca. Postavljeni zadatak ostvarujemo sa korektnom poslovnošću, visokim kvalitetom i konkurentnim cenama. Cilj nam je jasan -stalno dokazivanje i borba za primat u otvorenoj tržišnoj utakmici.

 


"Zapis" u svom sastavu ima veoma mlad i školovan kadar, koji broji 28 ljudi i koji vođeni iskustvom i znanjem direktora i tehničkog osoblja, stalnim usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova na sajmovima i prezentacijama, uspešno završavaju i savladava sve postavljene zadatke, radeći u dve smene. Konstantnim usavršavanjem, visokim stepenom motivisanosti primenjuju svoje znanje i svakodnevno učestvuju na povećanju kvaliteta proizvoda. Visok kvalitet naših proizvoda je predpostavka za zauzimanje značajnih mesta na domaćem tržištu.


Da bi smo ostvarili konstantan kvalitet naših proizvoda u 2001. godini sertifikovani smo po sistemu kvaliteta prema modelu JUS ISO 9002, a od 2003. god. posedujemo i sertifikat  JUS ISO 9001:2001, i januara 2010. god. dobijen je sertifikat Reg. br. Q-0690-III R kojim se potvrđuje sistem menadžment kvaliteta SRPS ISO 9001:2008. koji se odnosi na celu organizaciju.

Jednom rečju, svojom poslovnom politikom, sposobnošću i preciznošću u odabiru kadrova, tehnike i organizacije, stvoreno je preduzeće svetskog nivoa koje je dobitnik prestižne nagrade “Biznis partner 2005.” za uspešno poslovanje

 

 

 

POČETNA | O NAMA | USLUGE | OPREMA | REFERENCE | KONTAKT
Design by NormaReclamare