Oprema - CTP sistem, Heidellberg mašine

CTP sistem

"Zapis" poseduje najsavremeniji studio za dizajn i pripremu, koji osim dizajnerskih rešenja može da prihvati i sve vaše dizajnerske radove u svim programskim formatima. CTP sistem omogućava da u najbržem mogućem roku vaša priprema uđe u proces proizvodnje. Naime, "Computer To Plate" tehnologija, omogućava da se kompletna elektronska priprema i montaža bez upotrebe filmova ili pausa, direktno sa računara prenese na ofset ploče za štampu. Time se dobija ne samo na brzini i kvalitetu, već i na velikoj preciznosti, naročito bitnoj u kasnijim fazama štampe i dorade.

Specijalno osvetljena i klimatizovana prostorija za snimanje ploča rezultuje da se ploče osvetljavaju sa najvećom laserskom preciznošću i jednakošću rasterske tačke. Ovom tehnologijom je omogućen visok kvalitet svih vrsta proizvoda. Uz iste troškove, bez pausa, dobija se visok kvalitet otiska teksta i najfinijih rastera. Tako|e, CTP sistem pokazuje velike prednosti u često izmenjivim poslovima, što je naročito bitno u štampi etiketa, časopisa, reklamnog materijala.. Uz idealno osvetljene ploče, na našim mašinama marke “Heidelberg Speed-master” i “GTO” dobijaju se otisci vrhunskog kvaliteta.

Heidellberg mašine

U našim proizvodnim pogonima nalaze se grafičke mašine u štampi Heidelberg spidmaster B-2-2P, Heidelberg EMO-48x65 cm takođe  dvobojna sa perfektingom i Heidelberg GTO B-3-50x35cm.


Oprema u knjigoveznici

U knjigoveznici su instalirane nove mašine nož POLAR 115, no` POLAR 92, dve savijačice marke STAHL, dve savijačice, mašina za štancovanje Heidelberg-cilindar B3, mašina za štancovanje nepravilnih etiketa marke Polar DC-M, mašina za šivenje, mašina za bigovanje, mašina za plastifikaciju, mašina Bosch za šlajfiranje, kao i ručni i viljuškar na gas.

“ZAPIS” se stalno modernizuje i ulaže u najnovije grafičke mašine i tehnologiju za štampu.

Pored kvalitetnih grafičkih mašina i dr. tehnologije za štampu, “ZAPIS” se opremio i odgovarajućim voznim parkom radi bržeg i pouzdanije obavljanja svojih poslovnih zadataka. Od putničkih vozila imamo Mercedes sprinter i VW-Caddy, stara po 2 godine.

 

 

 

 

 

POČETNA | O NAMA | USLUGE | OPREMA | REFERENCE | KONTAKT
Design by NormaReclamare