Usluge - proizvodnja i štampa

Osnovni proizvodni pravac grafičkog izdavačkog preduzeća "ZAPIS", bio je proizvodnja i štampa etiketa kako pravilnih tako i nepravilnih oblika, kao i tehnološko usavršavanje u tom pravcu u cilju praćenja sve većih zahteva za modernom ambalažom domaćih kompanija u proizvodnji mineralnih voda, sokova, piva, vina i drugih napitaka. Tako je danas "Zapis" jedan od najvećih proizvođača etiketa u zemlji.

Pored toga u preduzeću su praćeni svetski trendovi u proizvodnji i štampi svih ostalih grafičkih proizvoda, tako da "Zapis" iza sebe ima nebrojeno mnogo urađenih knjiga, kataloga, brošura, kalendara i drugih proizvoda iz oblasti grafike. Grafičko izdavačko preduzeće "ZAPIS" sa svojom kvalitetnom opremom i stučnim timom, u adekvatnom grafičkom prostoru je u mogućnosti da u kratkom roku odštampa visokotiražne poslove.

           
           


Kontrolom u procesu proizvodnje potvrđuje se usaglašenost proizvoda sa specificiranim zahtevima i sprečava da se neusaglašeni proizvod skladišti odnosno isporuči kupcu.Time je “ZAPIS” postao dobavljač etiketa i uputstava najmodernijih kompanija i proizvodnih sistema za proizvodnju voda, pića, lekova i dr. - “Knjaz Miloš“, “Galenika”, “Hemofarm”, “Pharma Swiss” , “Banja komerc”

 

 

 

 

 

POČETNA | O NAMA | USLUGE | OPREMA | REFERENCE | KONTAKT
Design by NormaReclamare